Dobro došli u našu online prodavnicu  

Ovde možete poručiti vaše V-Blade varalice direktno sa sajta. Sve što treba da uradite je da odaberete vaše omiljene modele, dodate ih u korpu, unesete vaše podatke i kontakt telefon. Moguće je lično preuzimanje(Zrenjanin i okolina), dostava pouzećem ili plaćanje unapred preko računa u banci i slanje kao preporučena pošiljka. (Poštanski troškovi mogu varirati malo u zavisnosti od težine pošiljke)

Nakon što primimo vašu porudžbinu biće vam poslat e-mail sa potvrdom porudžbine. Ako ne dobijete povratni e-mail da je porudžbina potvrđena, nešto niste dobro ispunili ili je neki korak preskočen i porudžbina neće biti primljena. Zato pažljivo obratite pažnju na korake za poručivanje. Hvala vam.

Napomena:
Broj pored modela označava njegovu težinu.
7grama(4,5cm)
10 i 14grama(5,5cm)
20grama (6,5cm)

Za novitete i modele kojih trenutno nema u online prodavnici (Micro Blade (3 gr ; 3,5cm), (30grama ; 6,6cm) i S-blade(14grama 5,7cm) nam se obratite na email office@vertigo-varalice.com ili preko naše fejsbuk fan stranice.
Varalice dolaze sa udicama (VMC) i ako su na slikama za izbor dekora prikazane bez njih.
Varalice dolaze bez kutija, ukoliko je u pitanju poklon za nekoga ili vam iz nekog drugog razlika trebaju kutije za njih, pred potvrdu porudžbine ćete imati prozor za napomene u kome možete napisati ako želite da varalice dobijete sa kutijama. Cena kutije je 10 din. po komadu, i to će biti dodato na vaš celokupni račun.Kategorije


   
 


Korpa

Vaša Korpa je trenutno prazna.